Stage

Voor het schooljaar 2023-2024 zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires. Ben jij nog op zoek naar een uitdagende leerplek? Op de groepen van OKC de Iemenkorf zijn nieuwe stagiaires meer dan welkom. Neem eens een kijkje op onze Instagram of Facebook om een goed beeld te krijgen van onze doelgroep.

Heb jij interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar: info.stage@detwentsezorgcentra.nl en vermeld daarin duidelijk dat je interesse hebt in een stage bij OKC de Iemenkorf.

Leren

Wij leiden graag nieuwe collega’s op en stagiaires zijn dan ook van harte welkom. Stagiaires kunnen binnen De Twentse Zorgcentra leren in een professionele setting. Daarnaast leren wij zelf ook graag van de vernieuwde inzichten die leerlingen vanuit hun opleidingen meebrengen. Lees hier meer informatie.

Willy Horstman
Coördinator BeroepsPraktijkVorming
T 06 1415 4059
E info.stage@detwentsezorgcentra.nl

Yolande Wieldraayer
Coördinator BeroepsPraktijkVorming
T 06 1093 3204
E info.stage@detwentsezorgcentra.nl

Sonja Haarhuis
Coördinator BeroepsPraktijkVorming
T 06 3195 1625
E info.stage@detwentsezorgcentra.nl

Werken

Regelmatig zijn wij op naar nieuwe collega’s om ons team mee uit te breiden. Als er vacatures zijn binnen het team van de Iemenkorf, kunnen deze vinden onder deze link.

Werkplek voor volwassenen met een verstandelijke beperking

Het keukenteam is een centrale plek op De Iemenkorf. Het team zorgt onder andere voor eten en drinken, met regelmatig wat extra lekkers, maar ook voor schone was en schoon water in het zwembad. Ook de busbegeleiders en chauffeurs komen hier samen.

Vrijwilligers

Op de Iemenkorf zijn een aantal vaste vrijwilligers aan het werk. Zij verrichten diverse hand- en span diensten. Wij zijn enorm blij met de moeite en tijd die zij in De Iemenkorf investeren. Ook nemen wij deel aan vrijwilligersdagen vanuit verschillende organisaties. Heeft u belangstelling om als vrijwilliger bij te dragen aan een fijne tijd en omgeving voor de kinderen? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen.